Branches

Accreditaties

TCI voert verschillende accreditaties uit. 

Nagelzorg

Bij de accreditatie van een opleiding nagelzorg wordt door de opleider laten zien dat een bepaalde mate van kwaliteit wordt gewaarborgd vast gesteld door TCI, eigenaar van het BDK nagelzorg.

Opleidingsinstituten die een accreditatie van de TCI willen ontvangen, kunnen bij TCI een aanvraag hiervoor indienen. Bij een positieve beoordeling zal het opleidingsinstituut een naamsvermelding en linkverwijzing krijgen op de website van TCI als geaccrediteerd opleidingsinstituut.

In het op te vragen accreditatiedocument wordt duidelijk gemaakt aan welke kwaliteitscriteria het opleidingsinstituut moet voldoen en welke procedure gevolgd dient te worden, voordat de accreditatie wordt toegekend.

Accreditatie wordt afgegeven voor een periode van drie jaar. Verlenging van accreditatie moet door het opleidingsinstituut elke drie jaar opnieuw worden aangevraagd. Het opleidingsinstituut wordt dan opnieuw beoordeeld.

Vraag hier het accreditatiedocument op. 

Het overzicht van geaccrediteerde opleiders staat hier.

Leefstijlcoach

TCI voert per 1-1-2019 het accreditatieproces uit voor de BLCN voor professionals die geen geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach hebben gevolgd (waaronder degenen die een opleiding hebben gevolgd vóór deze geaccrediteerd werd), maar wel een hbo- of wo-diploma bezitten en op andere wijze alle competenties van de leefstijlcoach hebben ontwikkeld. 

Klik hier voor meer informatie.