Examendocumenten

Nagelstylist

Hier treft u alle relevante examendocumenten nagelstylist aan.

Kwalificatie allround nagelstylist NLQF 3.

TCI heeft in samenwerking met een branche-expertgroep een beroepscompetentieprofiel ontwikkeld voor deze branche. Hierin is beschreven welke competenties nagelstylisten nodig hebben als ervaren beroepsbeoefenaar. Vanuit dit beroepscompetentieprofiel is de branche/vakkwalificatie nagelzorg beschreven waarin alle uitstromen nagelstylist met de bijbehorende eisen beschreven staan.

De uitstroom 'allround nagelstylist' diploma is ingeschaald op NLQF niveau 3. Je kunt deze inschaling terugvinden in het NLQF-register onder nummer 7101.

Het diploma 'allround nagelstylist NLQF niveau 3' betekent dat de kwalificatie qua niveau vergelijkbaar is met een mbo niveau 3, maar de deelnemer ontvangt geen mbo diploma. Na afronding krijgt de deelnemer een diploma op NLQF niveau 3, uitgegeven door stichting TCI. Het diploma wat je ontvangt is nationaal en internationaal vergelijkbaar qua niveau met andere kwalificties.

Je kunt de opleiding allround nagelstylist volgen bij opleiders die hiertoe door TCI zijn geaccrediteerd. Middels deze accreditatie wordt de basiskwaliteit van de opleiding geborgd. Momenteel worden de opleiders geaccrediteerd, waarna de geregistreerde opleiders op deze pagina zullen worden weergegeven.

Indien je de opleiding volgt bij een geaccrediteerde opleider, leidt dit tot een diploma op niveau 3 van het Nederlands en Europees kwalificatieraamwerk. Meer informatie over dit niveau vind je hier; https://www.nlqf.nl/

Binnenkort kunt u op deze pagina opleiders terugvinden die opleiden voor het TCI diploma Allround Nagelstylist NLQF-niveau 3. Momenteel zitten een aantal opleiders in de accreditatiefase.

Heb je als opleider interesse om ook opleiding nagelstyling te verzorgen die leiden tot het diploma allround nagelstylist NLQF3, mail dan naar info@tci-examens.nl.

Geaccrediteerde opleiders

Opleiders in accreditatieproces