Branches

Over TCI

Met de afname van examens dragen we bij aan de ontwikkeling en groei van beroepsgroepen. We bieden examendeelnemers de kans om hun talenten en competenties langs de meetlat te leggen. We zorgen voor een positief klimaat waarin prestaties (h)erkent kunnen worden.

Voor branches en regionaal bedrijfsleven zijn we een belangrijke leverancier van nieuwe beroepsbeoefenaren op de markt, herkend aan de kwaliteit die TCI met de diplomeringen uitdraagt. Daarom ondersteunen we vanuit onze rol als examenorganisatie ook ontwikkeling en innovatie voor onderwijsinstellingen en docenten. Voor branches en de overheid zijn we een solide partner die betrouwbare examens organiseert en levert en zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en continuïteit van de dienstverlening.

  • Ministerieel erkende exameninstelling MBO (Brinnr. 27RA)

  • Gevalideerd examenleverancier (validering door de Examenkamer)

  • Aangewezen door diverse brancheorganisaties als landelijke exameninstelling.

Goed om te weten

Coachhond bij examenvrees

TCI werkt met een gecertificeerde coachhond die ingezet wordt bij deelnemers met overmatige examenstress en examenvrees.

Nikki is een gecertificeerde coachhond. Hij ondersteunt en stimuleert examendeelnemers het algemeen welzijn te bevorderen. De examendeelnemer kan Nikki knuffelen of er mee spelen. Maar de Animal Assissted Activities kunnen ook worden uitgebreid om te ondersteunen bij therapeutische inzetten. Bij deze activiteiten is een professional betrokken.