Nieuws

Examenlocatie TCI wordt verduurzaamd! Let goed op eventuele aangepaste examenlocatie.

Let op uw examenlocatie; Een aantal mondelinge examens zullen tijdelijk op onze andere locatie in Schoonrewoerd plaatsvinden wegens verduurzaamheid van de locatie.

Ook bij TCI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo gebruiken we praktisch geen papier meer door geheel digitaal te werken. Wie weleens bij het monumentale pand op de Dorpsstraat 47 te Schoonrewoerd is geweest, weet wellicht dat dit het oude gemeentehuis is van het dorp. Herkenbaar aan het ooievaarsnest op het dak, waar jaarlijks de jongen ooievaars uitvliegen.  Deze locatie wordt komende tijd verduurzaamd. De uitvoerders van dit project zullen tijdens uw examen zo min mogelijk overlast veroorzaken. Zij werken zoveel mogelijk buiten de examentijden om. We hopen hiermee de overlast u zoveel mogelijk te beperken.

Let op uw examenlocatie; Een aantal mondelinge examens zullen tijdelijk op onze andere locatie in Schoonrewoerd plaatsvinden. Dat is een straat verderop, op loopafstand;  Noorderwoerd 56.Kijk daarom goed op de examenoproep waar uw examen precies plaatsvindt.

We hopen u straks te kunnen verwelkomen in het vernieuwde duurzame pand!

Team TCI

< Terug