Nieuws

Examenlocatie TCI wordt verduurzaamd! Let goed op de aangepaste examenlocatie in de examenoproep.

Let op uw examenlocatie; Praktijkexamens en portfolio-assessments zullen tijdelijk op een andere locatie plaatsvinden wegens verduurzaamheid van de locatie.

Ook bij TCI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo gebruiken we praktisch geen papier meer door geheel digitaal te werken. Wie weleens bij het monumentale pand op de Dorpsstraat 47 te Schoonrewoerd is geweest, weet wellicht dat dit het oude gemeentehuis is van het dorp. Herkenbaar aan het ooievaarsnest op het dak, waar jaarlijks de jongen ooievaars uitvliegen. Deze locatie wordt komende tijd verduurzaamd. De uitvoerders van dit project zullen tijdens uw examens zo min mogelijk overlast veroorzaken. Zij werken zoveel mogelijk buiten de examentijden om. We hopen hiermee de overlast u zoveel mogelijk te beperken.

De praktijklocatie aan de Dorpsstraat 47 in Schoonrewoerd wordt de komende tijd verduurzaamd. Alle praktijkexamens op locatie van TCI zullen daarom van 2 april 2023 tot en met 31 mei 2023 plaatsvinden op de locatie van KWC-uv/ANBOS (Pompmolenlaan 16, 3447 GK te Woerden).  De portfolio-assessments op locatie van TCI zullen echter wel plaatsvinden in Schoonrewoerd op de Noorderwoerd 56 (onze theorielocatie). Let dus goed op de aanwijzingen op uw examenoproep.

We hopen u straks te kunnen verwelkomen in het vernieuwde duurzame pand!

Team TCI

< Terug